Marina Tauber va candida pentru funcţia de primar al oraşului Bălţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber
Marina Tauber

Deputata Partidului Şor, Marina Tauber, va fi candidatul formaţiunii în alegerile locale noi din municipiul Bălţi, din 21 noiembrie curent. Tauber a depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală. Într-o declaraţie făcută presei, deputata a declarat că oraşul Bălţi are un potenţial uriaş.

„Voi dezvolta acest oraş frumos, pentru a-l readuce la loc de cinste, acolo unde merită. Pentru că oamenii din Bălţi merită mai mult! Mai mult respect, mai mult confort , mai multă bunăstare”, a declarat Marina Tauber, potrivit unui comunicat de presă emis de Partidul Şor.

Candidatul Partidului „ŞOR” a mai adăugat că nu vine la Bălţi pentru a face politică sau pentru a folosi oraşul ca pe o pistă de lansare în politica mare.

„Eu am gustat deja din marea politică. Eu nu vă voi abandona, aveţi cuvântul meu. Vă promit că îmi voi duce mandatul la bun sfârşit şi voi îndeplini tot ce vă promit. Vom reconstrui drumurile, vom moderniza oraşul, vom amenaja parcurile, vom renova spitalele, şcolile şi grădiniţele. Vom transforma Bălţiul într-un oraş curat, dezvoltat şi sigur. Va fi un oraş exemplu. Am susţinerea celei mai mari şi mai bine organizate echipe, care a îndeplinit întotdeauna tot ce şi-a propus. Marele nostru atu este că noi ne ţinem de cuvânt”, a conchis Marină Tauber.

Marina Tauber este în prezent deputat în Parlament, aleasă pe lista Partidului „ŞOR”, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Ea este la al doilea mandat de deputat, după ce la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 a câştigat detaşat în circumscripţia 19 Ivancea. Înainte de a deveni deputat, Tauber a deţinut funcţia de primar al comunei Jora de Mijloc, alegeri pe care, de asemenea, le-a câştigat cu un scor zdrobitor, de peste 61 de procente. Tauber a absolvit Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, obţinând diplomă de licenţă în 2011 şi diplomă de master în 2013. În perioada 2013-2016 a făcut masterat în ştiinţe politice la Academia de Administrare Publică de pe lângă Preşedintele Republicii Moldova. Din 2016, Tauber este vicepreşedinte al Partidului „ŞOR”.

Precizăm că organizarea alegerilor locale din Bălţi a fost cauzată de demisia primarului Renato Usatîi, în contextul rezultatelor proaste obţinute de formaţiunea sa în alegerile parlamentare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite