Marina Tauber a revenit în R. Moldova cu un mesaj pentru Igor Grosu: O să aveţi 15 minute să plecaţi din ţara când Ilan Şor va apărea în spaţiul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber
Marina Tauber

Deputata Partidului Şor Marina Tauber a revenit în Moldova din Israel, în pofida speculaţiilor că ar fi fugit din ţară. Luni dimineaţă, ea s-a filmat în faţa Aeroportului Chişinău, pentru a anunţa că se află deja la Chişinău.

„Sunt bucuroasă să vă spun că aşa cum şi am promis am revenit acasă, nu ştiu dacă vestea este îmbucurătoare pentru toţi”, a declarat Tauber, citată de Unimedia

„Am revenit şi cu mai multă energie, de data aceasta lupta va fi şi mai interesantă. Apropo, domnule Grosu, mai bine nu ne chemaţi pe noi acasă, dar diaspora, căreia i-aţi promis foarte multe, dar astăzi nu aveţi unde să o invitaţi înapoi. Vă sfătui să vă faceţi valizele pentru că dumneavoastră am înţeles că sunteţi foarte şi foarte dornic să îl vedeţi pe domnul Ilan Şor şi o să aveţi această plăcere în cel mai scurt timp, dar când el o să apară în spaţiul public, o să aveţi 10-15 minute să plecaţi din ţară. Aşa că, să vă pregătiţi”, a spus Tauber.

Deputata Partidului „Şor”, Marina Tauber, a fost surprinsă pe un aeroport din Israel, ţară unde s-ar afla şi deputatul fugar Ilan Şor. Imaginile au fost publicate pe 14 iulie 2022 pe Facebook de către un internaut.

Ulterior, Tauber a confirmat că a plecat în Israel pentru o examinarea medicală planificată. „Nu am de gând să mă ascund de justiţie, aşa cum insinuează unii”, a menţionat deputata.

Preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a îndemnat pe Tauber şi, în special Şor, să revină acasă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite