Maia Sandu, vizite oficiale în Ucraina şi Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Premierul Maia Sandu a fost invitată în Ucraina şi Germania, pentru a efectua două vizite oficiale în aceste ţări, transmite IPN.

Astfel, într-o postare pe pagina de Facecbook, premierul Republicii Moldova scrie că va pleca la Kiev pe 11 iulie şi mulţumeşte preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski pentru invitaţie şi disponibilitatea de a avea această întrevedere atât de repede.

„Următoarele mele vizite oficiale în calitate de prim-ministru le voi face la Kiev, pe 11 iulie, şi la Berlin, pe 16 iulie. Ucraina şi Moldova au experienţe politice similare în regiune, mai ales în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei şi construirea unor state democratice şi funcţionale axate pe nevoile şi aspiraţiile cetăţenilor, şi au acelaşi obiectiv de integrare europeană.”, scrie Maia Sandu.

De asemenea, prim-ministrul Republicii Moldova scrie că, pe 16 iulie, va efectua o vizită în Germania, la invitaţia cancelarului Angela Merkel. Maia Sandu mulţumeşte pentru sprijinul constant acordat de Germania cetăţenilor Republicii Moldova. „Germania a fost, de fiecare dată, un aliat de încredere al Republicii Moldova în promovarea şi consolidarea democraţiei în ţara noastră şi în susţinerea obiectivelor strategice ale Republicii Moldova.”, a transmis Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite