Incendiile au mai luat viaţa a două persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: observator.md
FOTO: observator.md

Doi bărbaţi, unul din comuna Tohatin şi altul din oraşul Sângera, municipiul Chişinău, au murit duminică, 11 ianuarie, intoxicaţi cu gaze de ardere, transmite IPN.

Şeful adjunct al Direcţiei Situaţii Excepţionale a municipiului Chişinău, Liviu Merzâncu, a declarat luni la şedinţa operativă de la Primărie, că, potrivit versiunii preliminare, în ambele cazuri ar fi vorba de imprudenţa în timpul fumatului.

Incendiul de la Tohatin a izbucnit în apartamentul bărbatului de 37 de ani, găsit mort. În cazul de la Sângera, incendiul a izbucnit într-o locuinţă particulară, unde bărbatul de 66 de ani locuia la gazdă.

Liviu Merzâncu a anunţat şi cauza incendiului din seara de 5 ianuarie, produs într-un bloc locativ de pe bulevardul Grigore Vieru. Acesta a fost provocat de un scurt circuit. Atunci un bărbat şi o femeie au murit, iar alte 7 persoane, printre care 2 copii, au fost evacuate de către salvatori.

Conform datelor Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 79 de incendii, în care au murit 17 persoane, dintre care 3 copii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite