Igor Dodon, despre vizita Maiei Sandu la Paris: „Întrevederi fără efect real pentru cetăţeni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu şi omologul său francez, Emmaneul Macron
Maia Sandu şi omologul său francez, Emmaneul Macron

Liderul PSRM, Igor Dodon, a salutat vizita oficială a Maiei Sandu la Paris, subliniind că orice vizită în afară este bună pentru imaginea Republicii Moldova. Pe de altă parte, Igor Dodon a criticat-o pe Maia Sandu pentru faptul că timp de o lună a petrecut 30% din timp în afara ţării, în loc să se preocupe de problemele interne.

„Orice vizită externă a unui funcţionar de stat este un beneficiu pentru imaginea R. Moldova, indiferent că pleacă în Est sau în Vest. Important e să fie şi rezultate şi să nu fie în fiecare zi, pentru că, dacă vrei să fii călător, cel mai probabil trebuie să fii nu preşedinte, dar ministru de Externe”, a declarat Igor Dodon în emisiunea „Preşedintele răspunde”.

„În decurs de o lună de zile, aproare 30% din timp să fii în afara ţării, chiar şi pentru un preşedinte de stat în condiţii de ţară parlamentară, dar stat parlamentar fără guvern, în criză politică, cred că este prea mult. Înţeleg că se doresc acţiuni de PR pentru următoarele alegeri, totuşi, aş sugera să ne ocupăm de problemele din interioul ţării. Ce este mai important? Să găsim soluţii pentru criza politică sau să mergi cu maşina la Bucureşti şi de acolo să zbori în Europa să ai întrevederi fără efect real pentru cetăţeni”, a mai spus Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite