Igor Dodon a plecat într-o vizită de lucru la Sankt-Petersburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a plecat miercuri, 31 mai, într-o vizită de lucru la Sankt-Petersburg, unde va participa la „forumul economic internaţional de la Petersburg”. Potrivit şefului statului, la acest eveniment vor fi prezenţi diferiţi lideri de state, politologi, economişti şi reprezentanţi ai business-ului.

„Deja am planificate mai multe întrevederi cu conducerea Rusiei şi a business elitei din diferite ţări”, a menţionat Dodon pe pagina sa de Facebook.

El a mai adăugat că „Moldova are nevoie de investiţii străine şi de parteneri economici mai mulţi, atât în Vest cât şi în Est”.

Amintim că, de la învestirea în funcţie a lui Dodon, preşedintele ţării a avut patru întrevederi cu Vladimir Putin, dintre care trei la Moscova şi una la Bişkek.

De menţionat că şeful statului nu a avut nicio întrevedere cu preşedinţii statelor vecine, Klaus Iohannis şi Petro Poroşenko. Asta deşi, anterior afirma că după vizita de la Bruxelles, a doua vizită oficială de la învestirea în functie, va urma una cu preşedintele Ucrainei sau României.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite