FOTO Ofiţerii SIS au închis un cazino online cu fete dezbrăcate, din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazino-ul online funcţiona de mai mult timp în Chişinău Foto: SIS
Cazino-ul online funcţiona de mai mult timp în Chişinău Foto: SIS

Cazinoul funcţiona ilegal în Chişinău, iar crupierele erau puse să se dezbrace în funcţie de sumele pariate şi câştigurile înregistrate de către utilizatori.

Un cazino online a fost închis în această săptămână, după o intervenţie a Serviciului de Informaţii şi Securitate. E vorba despre o schemă de spălare de bani estimată la mai multe milioane de lei. Potrivit unui comunicat emis de SIS, anchetatorii au descoperit în Chişinău, la sediul cazino-ului online, jocuri de ruletă, dispozitive video şi audio, computere şi dispozitive care asigurau conexiunea permanentă la Internet.

În acest cazino, pe post de crupieri erau mai multe fete care se dezbrăcau în funcţie de sumele pariate şi câştigurile utilizatorilor.

Gruparea transnaţională care opera această afacere colectau online veniturile generate de pariuri, plăteau câştigurile, iar profitul era transferat prin Internet unor firme off-shore.  

Proprietarii cazino-ului sunt acum cercetaţi pentru spălare de bani în proporţii deosebit de mari şi practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător de mai multe persoane, cu profit de valoare foarte mare. După ce le va fi stabilită vinovăţia, ei riscă amenzi de până la 120.000 de lei şi între 5 şi 10 ani de închisoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite