FOTO Cum a petrecut Igor Dodon ziua în care a fost înregistrat un număr record de cazuri de COVID-19 în R.Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce în R. Moldova se înregistrează tot mai multe cazuri de COVID-19, iar miercuri, 13 mai, a fost raportat un număr record - 252, Igor Dodon îşi continue vizitele de lucru prin ţară, acolo unde interacţionează cu mai mulţi cetăţeni. Din pozele publicate pe Facebook, rezultă că în pofida avertizărilor Comisiei pentru Situaţii Excepţionale, Igor Dodon evită uneori să poarte mască în spaţiile publice închise şi să păstreze distanţa socială.

Igor Dodon a fost miercuri în raioanele Basarabeasca și Cimișlia, unde a avut întrevederi cu autoritățile locale, agenții economici, a verificat situația din spitale şi felicitat veteranii și familiile cu mulți copii.

Imagine indisponibilă

„În ajunul Zilei Internaționale a Familiei am vizitat familia Platon din satul Iordanovca. Soții Ion și Veronica cresc și educă șapte copii cu viârsta cuprinsă între unu și zece ani. Capul familiei lucrează pompier. Trei copii sînt de vîrstă școlară, iar în luna septembrie, încă unul va merge în clasa întîi. Le-am dăruit copiilor jucării, cărți, dulciuri și le-am urat sănătate și bucurii”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite