Fostul preşedinte al CCA Gheorghe Gorincioi s-a sinucis în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova Gheorghe Gorincioi a fost găsit mort în această dimineaţă de către ginerele său.

Victima s-a spânzurat de un copac din curtea casei sale, informează protv.md. Informaţia a fost confirmată şi de Inspectoratul General de Poliţie. 

Potrivit primelor informaţii, ieri, Gheorghe Gorincioi împreună cu soţia şi ginerele său, s-au dus la Pârâta, acolo unde familia deţine o vilă. În această dimineaţă sotia şi ginerele s-au întors la Chişinau, iar Gheorghe Gorincioi a rămas la vilă. În jurul orei 10, ginerele său l-a telefonat, însă acesta nu a raspuns apelurilor. Bărbatul s-a întors la vila din Pârâta unde l-a gasit pe fostul preşedinte al CCA spânzurat de un copac din curtea casei.

Gheorghe Gorincioiu a fost numit în funcţia de preşedinte CCA în anul 2007. Acesta a fost condamnat pe 5 iunie la patru ani de închisoare, cu supendare pe termen de trei ani pentru corupere pasivă.

Acesta împreună cu Terente Cherdivara, fost sef al Directiei Administrative a CCA, au ajuns în vizorul oamenilor legii dupa ce în ianuarie 2011 ar fi estorcat de la un agent economic  110.000 de lei. Terente Cherdivară a fost reţinut în flagrant în timp ce primea banii.

Acum doi ani, Curtea de Apel Chişinau l-a condamnat pe fostul subaltern al lui Gheorghe Gorincioi la şapte ani de detenţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite