Drăguţanu, despre atacul de la locuinţa sa: „Am viziuni şi presupuneri despre ce s-a întâmplat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Drăguţanu bănuieşte cine este cel care a comandat atacul asupra sa FOTO: Alexandru Tarlev
Dorin Drăguţanu bănuieşte cine este cel care a comandat atacul asupra sa FOTO: Alexandru Tarlev

Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei (BNM), Dorin Drăguţanu, a declarat că bănuieşte cine este autorul atacului de la locuinţa sa şi că a informat instituţiile de anchetă despre aceasta.

Potrivit guvernatorului, părinţii săi sunt în stare de şoc în urma deflagraţiei care a avut loc după ce o persoană neidentificată a aruncat o grenadă la balconul locuinţei sale şi este posibil să fi făcut declaraţii emotive în faţa presei. Drăguţanu nu a vrut să comenteze declaraţiile premierului Pavel Filip, care a vorbit despre un „atac mafiot” şi implicarea unei anumite bănci în acest caz.

„În primul rând, toată informaţia şi toate presupunerile mele pe care le am le-am transmis organelor de anchetă şi este de competenţa lor să ajungă la anumite concluzii. Am anumite viziuni şi gânduri despre ce s-a întâmplat, dar nu vreau să lansez ipoteze, fiindcă unele, posibil, ar putea să aibă dreptul la viaţă, iar altele - nu”, a afirmat Dorin Drăguţanu.

Menţionăm că premierul Pavel Filip a cerut, ieri, în cadrul şedinţei de guvern, tratarea cu maximă atenţie a cazului privind atacul de la casa lui Drăguţanu. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite