Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chişinău: În ultimul timp, dialogul nostru bilateral se dezvoltă dinamic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon s-a întâlnit marţi, 27 noiembrie, cu ambasadorul Rusiei la Chişinău, Oleg Vasneţov, pentru a examina „starea actuală de lucruri în politica internă şi externă a Moldovei”. Preşedintele susţine că, în ultimul timp, dialogul bilateral moldo-rus se dezvoltă dinamic.

„I-am adresat mulţumiri părţii ruse pentru deschidere în soluţionarea problemelor ce ţin de exportul produselor moldoveneşti pe piaţa Federaţiei Ruse, amnistia migranţilor moldoveni ş.a.”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit şefului statului, în mod special, s-a discutat despre rezultatele vizitei de lucru pe care a întreprins-o dânsul în Federaţia Rusă, în perioada 21-25 noiembrie, inclusiv discursul pe care l-am ţinut în Duma de Stat a Federaţiei Ruse.

„Am primit invitaţia Preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a participa la şedinţa şefilor de stat din cadrul Uniunii Economice Eurasiatice, în calitate de observator, eveniment care va avea loc pe data de 6 decembrie, la Sankt-Petersburg”, a afirmat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite