Dodon, despre propunerea PDM ca vila prezidenţială de la Condriţa să fie tranformată în sanatoriu: „Pot ceda totul oamenilor, chiar şi cladirea Preşedinţiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a comentat propunerea deputaţilor PDM privind necesitatea ca Guvernul să transforme vila prezidenţială de la Condriţa în sanatoriu pentru vârstnici, iar pensiunea de la Holercani în pensiune pentru veterani. Şeful statului susţine că, ar putea ceda totul oamenilor, „chiar si cladirea Preşedinţiei, reparată după ce a fost distrusă de cei cu care Jizdan a venit la putere, după 2009”.

„Deputatul PDM Jizdan a numărat toate vilele democraţilor (declarate şi nedeclarate) şi s-a apucat să numere vilele statului. Bravo, utilă ocupaţie, demnă pentru un parlamentar care caută cu ce să-şi umple timpul. Vreau să-l anunţ pe domnul deputat că vila de la Condriţa e a statului, a instituţiei prezidentiale, nu a lui Dodon personal. Eu, din partea mea, pot ceda totul oamenilor, chiar si cladirea Preşedinţiei, reparată după ce a fost distrusă de cei cu care Jizdan a venit la putere, după 2009”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite