De ziua sa, Vitalie Advahov vă aşteaptă la studioul său

0
0
Vitalie Advahov împlineşte astăzi 35 de ani FOTO Arhiva personală
Vitalie Advahov împlineşte astăzi 35 de ani FOTO Arhiva personală

Vitalie Advahov împlineşte astăzi 35 de ani. Acordeonistul spune că-şi aşteaptă  prietenii, colegii şi fanii ... în studio, acolo unde zile întregi repetă cu membrii orchestrei Fraţilor Advahov. Vrea să fie alături de cei mai dragi oameni, care l-au susţinut şi la bine şi la greu.

„Sunt împlinit. Am o familie frumoasă şi puternică, şi colegi profesionişti cu care am format una dintre cele mai apreciate orchestre din ţară. Sunt bucuros şi recunoscător sorţii că le-am obţinut pe toate, atât de devreme”, a recunoscut acordeonistul Vitalie Advahov de ziua naşterii sale. Muzicianul împlineşte astăzi vârsta de 35 de ani- mai mult de trei decenii care l-au format ca om şi profesionist.

Acordeonistul munceşte mereu. Abia aşteaptă să lanseze în primăvară primul CD al Orchestrei Fraţilor Advahov, dar şi un album solo la acordeon. „Am multe idei şi voi depune toate eforturile ca să le transform în realitate. Ştiu că-mi va lua mult timp şi, probabil, resurse, dar o fac pentru toţi cei care ne apreciază creaţia. Cel mai important, e că am susţinerea familiei care mă inspiră în fiecare zi”, a mai spus artistul.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite