De ziua porților deschise, autoritățile aeroportuare din Chișinău au prezentat aeronave scoase din uz, instrumente optice și acrobații aeriene. Vezi GALERIILE FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

120 de copii de la casa de orfani „Mihail Roșca" din Capitală au putut survola spațiul aerian al Republicii Moldova cu un avion Air Moldova.

Sute de vizitatori s-au îngrămădit astăzi pe aerodromul din Capitală, de Ziua Porților Deschise la Aeroportul Internațional Chișinău. Circuitul de aerogară a cuprins două porți detectoare de metale care au țiuit toată ziua, aparate optice, două aeronave scoase din uz, machete de aeromodelism, demonstrații aeronautice, acrobații ale parașutiștilor și zborul haotic al unui elicopter foarte vechi, deasupra pistei de decolare.

image
image
image

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

„Ar fi fost bine să vedem ceva mai modern. Avioanele de aici suntr într-atât de vechi, încât nu mai pot fi operate nici pe spațiul aerian al Rusiei. Cu atât mai puțin în Europa", spune Andrei Cojocariu, de 32 de ani, care a venit la mitingul aerian împreună cu copii săi.

image
image
image

Clici aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

Cei mai fericiți au fost orfanii de la casa de copii „Mihail Roșca" din Chișinău care au survolat spațiul aerian al țării, cu un Airbus A-320 al Air Moldova. La final, pasagerii au primit cadouri din partea operatorului aerian, dar și din partea autorității aeroportuare din Chișinău.

image
image
image

Click aici să vezi cea de-a treia GALERIE FOTO!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite