Cum se va numi noua alianţă de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Ghimpu a avut un vis. FOTO: Adevărul
Mihai Ghimpu a avut un vis. FOTO: Adevărul

Preşedintele Partidului Lliberal, Mihai Ghimpu, susţine că viitoarea coaliţie de guvernare se va numi Moldova-4, România-5 sau AIE-4.

Mihai Ghimpu a anunţat după cea de-a doua rundă de negocieri pentru formarea alianţei de guvernare, informează IPN. 

Ghimpu este mulţumit de proiectul PDM ca punct de pornire pentru proiectul de constituire a alianţei. „Colegii din PDM au demonstrat că îşi doresc reforme şi continuarea cursului european. Propunerea PDM este binevenită. Fiecare partid lucrează asupra viitorului proiect politic, care se va numi fie Moldova-4, România-5, fie AIE-4. Apoi vom pune obiectivele pe o listă comună. Trebuie să conştientizăm că politica e politică, dar oamenii rămân oameni, iar angajamentele – angajament”, a declarat Mihai Ghimpu. 

Ghimpu speră că PLDM va participa la negocieri şi a anunţat că a vorbit la telefon cu Valeriu Streleţ. „Am visat azi noapte că totul va fi bine, cred că sunt şanse, nu sunt alternative. Invit colegii din PLDM să ne expunem toată durerea pe care o avem. Aşteptăm şi propunerile colegilor din PLDM pentru acordul de constituire a alianţei. Noi aici ne facem de cap, dar vrem să vină banii”, a precizat liderul PL. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite