Cu ghidurile National Geographic călătoreşti cu ochii deschişi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul" continuă să-şi uimească şi să-şi bucure cititorii. Peste exact o săptămână, vom porni împreună într-o nouă aventură.

Începând din 7 septembrie, timp de 26 de săptămâni, ziarul „Adevărul" se va distribui miercuri împreună cu ghidul turistic National Geographic. Din Agentina, trecând apoi prin Cuba, Canada, Japonia şi apoi până în Franţa, Portugalia, Spania sau Marea Britanie te vei surprinde călătorind cu ochii deschişi în toată lumea.

Fiecare volum te va ajuta cu peste 300 de pagini de sfaturi de călătorie, istorie, tradiţie, cultură şi geografia destinaţiei. Ghidurile tipărite în condiţii grafice excepţionale, conţinând fotografii, ilustraţii şi hărţi, vor fi instrumente obligatorii pentru călătorii perspicace - cei care pornesc la drum cu un scop şi care se întorc cu un câştig!

Ghidurile National Geographic, împreună cu ziarul Adevărul Moldova vor costa doar 39 lei.

Acum poți să te abonezi la ghidurile National Geographic! De luni până vineri primești ziarul „Adevărul" împreună cu Colecția National Geographic în fiecare miercuri, cu doar 193 de lei pe lună, 579 de lei pentru abonamentul pe trei luni și cu 1.158 de lei dacă îți faci abonament pentru șase luni!

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite