Crimă oribilă în Rusia: O tânără de 27 de ani şi-a sufocat propriii copii, după care le-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a cumpărat combustibil de la o benzinărie şi le-a dat foc copiilor, când aceştia deja erau fără suflare. FOTO ntv.ru
Tânăra a cumpărat combustibil de la o benzinărie şi le-a dat foc copiilor, când aceştia deja erau fără suflare. FOTO ntv.ru

O tânără de 27 de ani din Rusia şi-a sufocat propriii copii, după care le-a dat foc. Este vorba de o fetiţă de 4 ani şi fratele ei de doar 2 ani. Crima s-a produs miercuri, 25 aprilie, în regiunea Nijni Novgorod. Femeia le-a spus procurorilor că a comis crima pentru că nu le-ar fi putut asigura copiilor săi un viitor prosper.

Tânără şi-a sufocat copiii pe bancheta din spate a unui automobil pe care îl luase în chirie, după care le-a dat foc într-o construcţie părăsită, scrie presa rusă.

De altfel, oamenii legii au constatat că femeia cheltuia lunar pe arenda automobilelor în jur de 40.000 de ruble (echivalentul a 500 de euro). 

În plus, s-a stabilit că recent ea chiar şi-ar fi planificat o vacanţă peste hotare, asta deşi aceasta afirmă că nu avea cu ce îşi întreţine copiii.

Procurorii mai susţin că femeia era divorţată şi că nu avea un loc de muncă. 

Aceasta urmează să treacă o expertiză psihologică şi psihiatrică pentru a se stabili cât de conştientă era de cele comise.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite