CONTRADICŢII Procurorul raionului Făleşti: „Nu avem un suspect în cazul lui Sorin Paciu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost rănit mortal la o vânătoare de mistreţi
Bărbatul a fost rănit mortal la o vânătoare de mistreţi

Procuratura raionului Făleşti nu are un suspect în cazul bărbatului rănit mortal pe 23 decembrie la vânătoare, aşa cum anunţa într-un comunicat de presă Procuratura Generală.

„Nu avem un suspect concret, doar un cerc de suspecţi. Aşteptăm rezultatele expertizelor. În interesul anchetei, nu putem da nume până nu va fi recunoscută o persoană în calitate de bănuit“, a declarat pentru „Adevărul“ procurorul raionului Făleşti, Ghenadie Guriţanu.

El a precizat că dosarul penal a fost pornit pe 25 decembrie în baza articolului „omor din imprudenţă“.

„Ancheta a început imediat, iar cauza penală a fost iniţiată pe 25 decembrie. Nu noi trebuia să anunţăm Poliţia. Am stabilit că a fost un accident. Expertiza medico-legală a fost gata pe 25, în ziua în care a decedat victima, şi a stabilit că moartea a survenit în urma rănii“, a mai spus Guriţanu.

Anterior, Procuratura Generală anunţa că există un suspect în acest caz. „Între timp, procurorii au identificat persoana care este bănuită de producerea împuşcăturii, urmând ca până la finele acestei luni, toate acţiunile de urmărire penală să fie finalizate şi expediate spre competentă soluţionare în instanţa de judecată“, se arăta în comunicatul emis acum două zile.

Şefa Serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, ne-a declarat că procurorul Valeriu Zubco, acuzat de acest omor din imprudenţă de către liderul Mişcării Antimafie Sergiu Mocanu, este în concediu şi este plecat din ţară. Poziţia lui urmează să fie făcută publică astăzi printr-un comunicat de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite