Consiliul reformator al PL se întruneşte în şedinţă astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de reformare a Partidului Liberal se întruneşte în şedinţă în această după-amiază, 15 aprilie. Anunţul a fost făcut de deputatul Anatol Arhire, unul din membrii Consiliului, potrivit IPN.

„Am fost contactat de mulţi ca să comentez excluderea noastră din PL. Ne întrunim astăzi în şedinţă şi vom comenta mai târziu”, a spus parlamentarul.

Vinerea trecută, 12 aprilie, 7 deputaţi liberali, 2 miniştri, 3 viceminiştri şi mai mulţi preşedinţi ai organizaţiilor teritoriale ale PL, reuniţi în  Consiliul de reformare a Partidului Liberal, au semnat o declaraţie, cerând revenirea PL la masa de negocieri pentru identificarea noului premier. Semnatarii au mai cerut convocarea Congresului extraordinar al PL pentru demararea democratizării vieţii interne a partidului şi promovarea în fruntea formaţiunii a lui Dorin Chirtoacă.


A doua zi după această declaraţie, Consiliul Republican al PL i-a exclus din partid pe 5 din cei 7 deputaţi semnatari şi le-a retras susţinerea politică miniştrilor Gheorghe Şalaru şi Vitalie Marinuţa, care nu erau membri de partid.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite