Consiliul Naţional Politic al Platformei DA se convoacă pe 5 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Plîngău, preşedinte interimar Platforma DA.
Dinu Plîngău, preşedinte interimar Platforma DA.

Consiliul Naţional Politic al Platformei DA se va convoca în data de 5 martie. O decizie în acest sens a fost luată de Biroul Politic Permanent al formaţiunii, transmite IPN.

La Consiliu, forurile statutare ale partidului vor analiza activitatea Fracţiunii Platforma DA din Consiliului municipal Chişinău pentru toată perioada de mandat. „Este necesar să avem o discuţie sinceră şi să luăm decizii importante, care ar permite Platformei DA să fie o echipă mai puternică şi mai unită”, a scris preşedintele interimar, Dinu Plîngău, pe Facebook.

Mai devreme, Dinu Plîngău s-a pronunţat pentru retragerea susţinerii politice consilierilor municipali ai Platformei DA responsabili de domeniul funciar, după ce aceştia, alături de consilierii Partidului Socialiştilor, aceştia au votat pentru vinderea unui teren de 1,29 hectare din adiacentul magazinului UNIC la preţ de 2,7 milioane de lei, în timp ce preţul de piaţă este de cel puţin 40 de milioane. Pe acest caz s-a autosesizat şi procurorul general interimar, Dumitru Robu, care a dispus verificarea legalităţii deciziei de înstrăinare a terenului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite