Coca-Cola renunţă la fabrica de îmbuteliere din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabrica de îmbuteliere Coca-Cola din Republica Moldova îşi încetează activitatea, reprezentanţii companiei precizând că decizia a fost luată în urma „analizei infrastructurii deţinute de fabrică şi este parte a strategiei companiei de eficientizare şi dezvoltare”.

Potrivit unui comunicat al companiei, „activitatea de îmbuteliere din Chişinău va înceta, iar departamentele Vânzări, Marketing, Logistică, Resurse Umane şi Financiar îşi vor continua activitatea ca până în prezent”.  

Reprezentanţii „Coca-Cola” susţin că decizia reprezintă rezultatul unui proces permanent de analiză a infrastructurii deţinute de fabrica de îmbuteliere de la Chişinău şi face parte din strategia de eficientizare şi dezvoltare pe termen lung. 

„Compania regretă că urmare a acestei decizii vor fi afectate o parte din locurile de muncă din organizaţie. Toate poziţiile disponibile în companie şi care corespund din punct de vedere profesional vor fi oferite celor 29 de angajati care intră în procesul de restructurare”, se precizează în comunicat. 

„Coca-Cola Imbuteliere Chişinău” operează pe piaţa din Republica Moldova din 1994. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite