Cluburile rusești explodează piața fotbalistică internațională! Kaka poate ajunge la Rubin Kazan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa rusească de fotbal Rubin Kazan a înaintat o ofertă de 45 milioane de euro pentru cumpărarea internaționalului brazilian Kaka, mijlocaș al clubului Real Madrid.

Potrivit publicației iberice Marca, care a publicat o știre pe prima sa pagină cu referire la oferta Rubinului, echipa din Tatarstan este dispusă să plătească pentru achiziționarea lui Kaka suma de 45 milioane de euro, iar brazilianul ar putea fi plătit cu orice salariu va dori.

Kaka s-a transferat la clubul madrilen de la Milanul italian în vara anului 2009, "galacticii" plătind atunci pentru el suma de 68,5 milioane de euro. Acesta a fost al treilea din cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. În capitala Spaniei, însă, lucrurile nu au mers prea bine pentru brazilian - jumătate de sezon 2009/2010 el a ratat din cauza unei accidentări, în luna august a anului trecut el a suportat o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng, și numai după revelion el a apărut pe teren, a bifat opt meciuri și a înscris două goluri. Chiar dacă a început să joace, Kaka nu are un loc garantat în lotul de bază al formației antrenate de portughezul Jose Mourinho.

La începutul anului 2010, în fotbalul rusesc au mai apărut două staruri ale fotbalului mondial. Ruud Gullit (antrenor)  a semnat cu gruparea Terek Groznîi, iar Roberto Carlos (atacant) va juca la Anji Mahacikala.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite