Ciocana va rămâne fără apă caldă pentru două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Locuitorii sectorului Ciocana, din Chişinău, vor rămâne fără apă caldă pentru următoarele două săptămâni. Motivul este că vor avea loc lucrări de reparaţie, venite să îmbunătăţească serviciul.

Nu vor avea apă caldă un număr de 125 de blocuri.

Până la sfârşitul lunii iulie, cât timp vor fi efectuate lucrările la Sursa I, consumatorii vor fi asiguraţi cu apă caldă menajeră de la CT Vest. 

Conectarea nu a fost posibilă pentru 125 de consumatori din sectorul Ciocana. Este vorba despre străzile Alecu Russo, M. Sadoveanu, Mircea cel Bătrân, Igor Vieru, Ion Dumeniuc, Ginta Latină, Nicolae Milescu Spătaru şi Petru Zadnipru.

Directorul general al SA Termoelectrica, Veaceslav Eni, a declarat că aceste lucrări sunt parte a unui proiect finanţat de Banca Mondială şi prevăd reparaţia capitală a două segmente de reţea termică de aproximativ patru kilometri.

Termoelectrica livrează anual în sistemul energetic naţional circa 20% din consumul total de energie electrica din Republica Moldova şi asigură cu servicii de termoficare peste 7.000 de imobile din municipiul Chişinău şi suburbii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite