Candidata democraţilor Valentina Buliga vrea să înfieze „copilul orfan“ Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata Partidului Democrat la funcţia de primar general al Capitalei şi-a depus, astăzi, actele la Consiliul electoral de circumscripţie. Valentina Buliga, care este şi ministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, vede municipiul Chişinău ca pe un „copil orfan", care are nevoie de grijă şi atenţie.

Politicianul promite să asigure bunăstare fiecărei familii, să dezvolte infrastructura necesară şi servicii calitative la fiecare colţ de stradă din oraş sau suburbii şi să transforme Chişinăul într-un oraş european.

Totodată, ea spune că nu va recurge la „tancuri şi pistoale" în lupta electorală, aşa cum fac contracandidaţii săi bărbaţi, care s-au grăbit să-şi demonstreze forţa din primele zile de campanie.

„Arma mea va fi munca şi dărurirea. Graba la bărbaţi nu întotdeauna dă rezultate frumoase", a spus Buliga.

În lista democraţilor, care pretind la fotoliile de consilieri municipali sunt fostul viceprimar de Bălţi şi ex-deputatul comunist, Valentin Guznac, şefa Biroului Relaţii Interetnice, Elena Beleakova, pretorul sectorului Botanica, Vladimir Guriţenco.

Ministrul Tehnologiei Informaţiei, Pavel Filip, este preşedintele staff-ului electoral al democraţilor.

Numărul de ordine cu care vor figura Valentina Buliga şi echipa sa în buletinele de vot va fi stabilită la orele 17.00, în urma unei trageri la sorţi. Până acum, s-au înscris în cursă opt candidaţi la şefia Capitalei şi şapte partide pentru funcţiile de consilieri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite