Campania „răsPLĂTIRE”: Termocom îndeamnă locatarii să achite facturile pentru energia termică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Termocom va răsplăti cele mai „disciplinate” blocuri de locuit. FOTO: Adevărul
Termocom va răsplăti cele mai „disciplinate” blocuri de locuit. FOTO: Adevărul

SA „Termocom” îndeamnă în continuare consumatorii blocurilor locative să achite plata pentru energia termică. Campania „răsPLĂTIRE” a fost prelungită până la 31 mai.

Blocurile locative care vor înregistra până la 31 mai un nivel de 100% achitare a plăţilor pentru energia termică consumată, vor fi „răsPLĂTITE” de furnizor. Întreprinderea urmează să presteze gratis servicii de spălare hidropneumatică a sistemelor interne de încălzire a blocurilor locative beneficiare, transmite IPN.

Lucrările constituie o etapă esenţială în pregătirea sistemului intern de alimentare cu energie termică pentru un nou sezon de încălzire. Costul lucrărilor variază între 5000 şi 8000 de lei, în funcţie de capacitatea blocului. Banii economisiţi prin efectuarea gratuită a lucrărilor de către Termocom pot fi redirecţionaţi spre alte necesităţi ale locatarilor, precum investiţii de modernizare a blocurilor locative. 

Lista blocurilor locative „răsPLĂTITE” pentru achitarea integrală şi în termen a plăţilor pentru consumul de energie termică urmează a fi făcută publică pe 14 iunie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite