Agresorul care a încercat să omoare un om de afaceri în sectorul Botanica din Chişinău a ajuns pe mâinile poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul şi-a recunoscut vina în faţa poliţiştilor. Acesta este de origine azeră şi a încercat să-l ucidă pe proprietarul localului „La Curtea Moşului“ din sectorul Ciocana al Capitalei, pe 3 decembrie.

Bărbatul care l-a împuşcat, în data de 3 decembrie, pe Valeriu Crudu, proprietarul în vârstă de 63 de ani al unei afaceri cu carne administrată prin firma Albertina SRL, şi al localului „La Curtea Moşului“ din sectorul Ciocana, a fost arestat astăzi, în Chişinău. Agresorul este de origine azeră şi şi-a recunoscut vina în faţa anchetatorilor.

Valeriu Crudu a fost dus imediat de un echipaj de salvare la Spitalul de Urgenţă, unde a stat mai multe ore pe masa de operaţie, timp în care chirurgii s-au străduit să-i repare arterele performate de glonţ.

Firma sa, Albertina SRL, este implicată acum într-un proces la Curtea de Apel Bender, cu Camelot SRL, companie aflată în proces de insolvabilitate. Astfel, firma lui Crudu solicită încasarea unei datorii de 68.000 de lei.

O reprezentantă a Camelot SRL a declarat anterior faptul că firmele au colaborat anterior şi că bărbatul împuşcat ar fi luat o sumă de bani pe care n-a restituit-o. Femeia a mai susţinut că acesta ar putea fi motivul pentru care Valeriu Crudu a fost atacat.

Pe de altă parte, oamenii legii au spus că de fapt mai multe persoane îi datorează diverse sume de bani lui Valeriu Crudu şi că ar fi fost împuşcat pentru a-l intimida şi a-l face să renunţe la banii pe care-i avea de primit. Anchetatorii au mai declarat că atacul armat de pe 3 decembrie a fost o tentativă de omor la comandă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite