Accident pe calea ferată. Au murit în timp ce transportau la centrul raional lucrările de la examenul de română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au decedat şi o a treia se află în stare gravă la spital, după ce şoferul maşinii nu a respectat semnalul de avertizare şi a încercat să treacă linia de cale ferată în momentul în care trenul de pe cursa Moscova-Chişinău se deplasa.

Accidentul a avut loc astăzi, în miezul zilei, la Donduşeni. „Şoferul autoturismului a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a depăşit toate maşinile care staţionau. Trenul a lovit din plin automobilul. Şoferul şi un pasager de pe bancheta din spate au decedat pe loc, iar o femeie a fost dusă în stare critică al Spitalul raional Donduşeni“, ne-a comunicat Uliana Catană, şefa Serviciului de presă a Inspectoratului Naţional de Patrulare.

Catană susţine că nu sen cunoaşte dacă şoferul consumase băuturi alcoolice. „Investigaţiile care urmează să fie făcute vor depista. Bărbaţii erau din satul Scăieni, iar femeia din Rediu Mare. Aceasta se deplasa în Donduşeni cu testele de la examenul de absolvire a clasei a noua“, spune şefa serviciului de presă. 

Potrivit angajaţilor Căilor Ferate din Republica Moldova, trecerea pe calea ferată este echipată cu semafor şi sunet de avertizare. Joi, 6 iunie, a avut loc verificarea acestei treceri şi nu au fost depistată nicio abatere.

În urma accidentului cursa Moscova – Chişinău a fost reţinută cu 35 de minute.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite