VIDEO Doi mexicani s-au căsătorit la 5 metri sub apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi împătimiţi ai scufundărilor şi iubitori de rechini şi-au spus jurămintele la 5 metri sub apă. Li s-au alăturat 200 de scafandri, iar oficialii care au asistat la depunerea jurămintelor au fost nevoiţi să înveţe să se scufunde.

Pe Alberto dal Lago, 41 ani, şi Karla Munguia, 43 ani, îi leagă dragostea pentru mare, pentru rechini şi pentru celălalt. Aşa s-au hotărât că cel mai potrivit mediu unde ar putea să îşi spună jurămintele ar fi sub apă.

Karla a purtat rochie de mireasă peste costumul de scafandru iar Alberto a avut ca accesoriu un papion, informează The Telegraph.

Cei doi au citit în gând jurămintele scrise pe foi mari, au arătat semnul OK în loc să spună "Da" şi au făcut schimb de inele. Totul la 5 metri sub apă.

Peste 300 de invitaţi din Africa de Sud, Egipt, Brazilia, Franţa şi Italia au fost aşteptaţi la inedita nuntă. Din păcate, numai 205 au reuşit să participe la eveniment, spulberându-le, astfel, speranţele mirilor de a sparge recordul mondial pentru cea mai mare nuntă subacvatică.

Actualul record a fost stabilit de un cuplu de italieni care a avut 261 oaspeţii la ceremonia lor din 2010.

VIDEO

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite