VIDEO Copii „pierduţi“ printre cadavre în Siria, după un nou atac cu bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut alte imagini din Alep, cu un puternic impact emoţional, înfăţişând doi copii, acoperiţi de praf, rămaşi agăţaţi unul de celălalt şi plângând. Aceştia sunt victimele unui nou atac cu bombă al regimului Assad, atac în urma căruia şi-au pierdut viaţa cel puţin 15 persoane.

Nu este cunoscut cu exactitate câţi oameni au murit, iar numărul avansat de sursele de informare despre conflictul din Siria variază.

În ultimul atac din Alep, Aleppo Media Center a avansat cifra de 5 copii morţi, în timp ce grupul Aleppo Media Center a prezentat un număr de 11 copii decedaţi, informează CNN.

Astfel, într-unul dintre momentele filmate în urma atacului se poate observa în filmare cum doi copii au rămas îmbrăţişaţi în urma exploziei din cartierul Bab al-Narrab, zonă controlată de rebelii ostili regimului Assad.

Această lovitură explozivă s-a produs chiar în intervalul de 48 de ore solicitat de Rusia pentru încetarea focului, spre a putea fi oferit ajutor umanitar, iniţiativă la care ONU a achiesat.

Într-o altă imagine apărută după acest atac se regăseşte o femeie din Alep care se adresează copilului ei mort, întins în faţa acesteia: „Hassan, sunt mama ta“, urlă aceasta către copilul neînsufleţit ai cărui ochi au rămas deschişi. „Este fiul meu... a murit“, ţipă ulterior sfăşiată femeia.

Aceste ipostaze sunt câteva momente dramatice care se adaugă la şirul de tragedii care au apărut în Siria după declanşarea războiului, şi al căror sfârşit este încă învăluit în ceaţă.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite