VIDEO Cel puţin şapte morţi, după ce un autobuz a căzut de pe o autostradă suspendată din Rio de Janeiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul a căzut de la o înălţime de 15 metri FOTO Reuters
Autobuzul a căzut de la o înălţime de 15 metri FOTO Reuters

Cel puţin şapte persoane au murit şi cel puţin alte unsprezece au fost rănite, după ce un autobuz a căzut de pe o autostradă suspendată din Rio de Janeiro, de la o înălţime de aproximativ 15 metri, informează NBC News.

Potrivit unui reprezentant al autorităţilor braziliene, dintre cei şapte morţi, cinci sunt bărbaţi, iar numărul răniţilor ar putea creşte în următoarele ore. Acesta a adăugat că încă nu se ştie câţi oameni se aflau la bordul autobuzului în momentul accidentului şi nici câţi dintre pasageri erau copii.

Potrivit unor imagini prezentate de televiziunea braziliană Globo, mai multe echipe de intervenţie au ajuns la faţa locului, unde autobuzul se răsturnase. Accidentul a blocat traficul pe Avenida Brasil, autostrada care este principala cale de intrare în Rio de Janeiro. Câţiva dintre răniţi au fost transportaţi la spital cu elicopterul.

Se pare că accidentul a survenit în urma unei certe între şoferul autobuzului şi un pasager care refuza să plătească biletul de călătorie. Poliţia nu exclude ca în timpul certei, şoferul să fi pierdut controlul asupra volanului.

Un autobuz a căzut de pe o autostradă suspendată din Rio de Janeiro. Cel puţin 7 morţi

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite