VIDEO Apelul disperat al unei tinere, sclavă sexuală a jihadiştilor din Statul Islamic: „Bombardaţi-mi bordelul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără ce ajuns sclavă sexuală a jihadiştilor din Statul Islamic a făcut apel la trupele kurde să bombardeze locul unde este ţinută ostatică pentru că islamiştii ar fi violat-o de 30 de ori în doar câteva ore.

Femeia, ce aparţine minorităţii Yazidi şi a cărei identitate nu a fost făcută publică este ţinută prizonieră de jihadişti undeva în vestul Irakului după ce a fost capturată în timpul masacrelor din oraşul Sinjar, la începutul lunii august, scrie „Daily Mail“

Un grup care monitorizează situaţia femeilor luate ostatice de Statul Islamic spune că tânăra a contactat trupele kurde prin telefon, cerând ca bordelul în care este ţinută să fie bombardat pentru ca ea şi celelalte femei să scape de coşmarul prin care trec.
 

Informaţiile au ajuns în presă după ce un grup de activişti kurzi au decis să protesteze la Londra pentru a mediaţiza situaţia gravă cu care se confruntă femeile din Orientul Mijlociu. Într-un interviu pentru BBC, un bărbat pe nume Karan a povestit că un prieten al său din trupele peshmerga din Kurdistanul irakian i-a povestit întâmplarea.

Bărbatul a fost atât de impresionat că a reţinut mesajul relatat de prietenul său: „Dacă ştiţi unde suntem, bombardaţi-ne. Nu mai vreau să trăiesc. O să mă sinucid oricum, altele s-au sinucis în dimineaţa asta. Am fost violată de 30 de ori azi şi nici măcar nu e ora prânzului. Nu pot merge la toaletă. Vă rog, bombardaţi-ne“, ar fi spus plângând femeia. 

Jihadiştii se laudă cu ororile comise

Aceasta nu este singura mărturie cutremurătoare a unei tinere din minoritatea religioasă yazidi care a căzut în mâinile jihadiştilor. O adolescentă de 17 ani a povestit chinurile la care este supusă ea şi alte femei, cum sunt violate de trei ori pe zi de grupuri de bărbaţi,  cum teroriştii le-au luat mai întâi telefoanele mobilele, însă s-au răzgândit ulterior, pentru că vor ca lumea întreagă să ştie ce orori comit. În plus, acesştia se laudă pe reţelele sociale ca femeile yazidi rapite sunt folosite drept „sclave“, pentru a atrage noi adepţi. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite