Un avion privat s-a prăbuşit în largul Costa Ricăi. Un celebru om de afaceri se afla la bord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion privat de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau cinci cetățeni germani și pilotul, s-a prăbușit sâmbătă în largul Costa Ricăi.

 Rainer Schaller FOTO EPA EFE
Rainer Schaller FOTO EPA EFE

Ziarul german Bild relatează că la bordul aeronavei s-ar fi aflat un celebru om de afaceri german împreună cu familia sa. Momentan, echipele de salvare au descoperit în apele Mării Caraibilor doar corpul unui adult și al unui copil. 

Aeronava Piaggio P180 Avanti a dispărut încă de vineri seara de pe radare, în timp ce se îndrepta din Mexic către Puerto Limon, pe coasta de est a Costa Ricăi. Resturi din aparat au fost localizate sâmbătă la circa 28 de kilometri în largul aeroportului din Limon.

Omul de afaceri Rainer Schaller, aflat la bordul avionului, este fondatorul RSG Group, companie care include întreaga rețea de săli de fitness McFit, John Reed și Gold's Gym. 

Ministrul de Externe de la Berlin nu a comentat despre identitatea victimelor. El a menționat că ambasada germană din San Jose ține legătura cu autoritățile locale pentru a clarifica ce s-a întâmplat la bordul aeronavei. 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite