O tânără a tăiat curentul în tot satul pentru a se putea întâlni cu iubitul

0
Publicat:

O tânără a tot tăiat curentul în tot satul ei pentru a se putea întâlni cu un băiat dintr-un alt sat, pentru ca nimeni să nu-i vadă împreună, scrie odditycentral.com.

 Nuntă în India FOTO Shutterstock
Nuntă în India FOTO Shutterstock

În satul Bettiah, din districtul West Champaran din Bihar, din India, s-au confruntat în fiecare noapte cu întreruperi de electricitate.

De întunericul total au profitat hoții. Disperați, oamenii au făcut apel la compania de electricitate pentru a-și repara rețeaua, însă reprezentanții acesteia nu au raportat nicio problemă de infrastructură.

Adevărul a ieșit la iveală într-o noapte, când unii dintre localnici au stat de pază în sat și au surprins un cuplu tânăr care se întâlnea la adăpostul întunericului. S-a dovedit că fata din localitate, Preeti Kumari, se îndrăgostise de Rajkumar, un tânăr dintr-un sat rival, și a continuat să taie curentul în satul respectiv pentru a păstra secretă relația.

"Preeti obișnuia să taie curentul electric din sat în fiecare noapte, din cauza căreia au fost raportate multe furturi în sat. Eram deranjați de această fată", a povestit un sătean din Bettiah pentru India Today.

O înregistrare video care a făcut înconjurul rețelelor de socializare indiene o arată pe Preeti sfidătoare încercând să-și apere iubitul în timp ce tineri din satul ei îl încolțesc și îl amenință cu bătaia.

Unii dintre ei au reușit să-i aplice câteva lovituri de baston lui Rajkumar, dar, potrivit presei locale, acesta a reușit să scape și apoi s-a răzbunat pe agresori cu ajutorul prietenilor din propriul sat.

În cele din urmă, pentru a evita alte violențe și pene de curent, locuitorii celor două sate au decis ca tânărul cuplu să se căsătorească, astfel că nunta lor a fost oficializată la un templu local.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite