O femeie a murit sub ochii rudelor și copiilor după ce artificiile i s-au prins de haine și au explodat VIDEO

0
Publicat:

O mamă a murit în noaptea de Revelion după ce mai multe artificii i-au rămas prinse în haine și au explodat.

Elisangela Tinem, în vârstă de 38 de ani, sărbătorea împreună cu familia sa pe o plajă din orașul Praia Grand, din São Paulo, Brazilia, când s-a produs tragedia, conform New York Post.

Mama a doi copii se alăturase petrecăreților pentru a urmări focul de artificii înainte ca una dintre rachete să i se prindă în haine.

Rudele și copiii ei mici au privit cu groază cum racheta a explodat înainte ca ea să o poată scoate.

Luiza Ferreira, în vârstă de 20 de ani, care se afla la fața locului, a declarat pentru publicațiile locale că pe plajă au avut loc mai multe focuri de artificii neautorizate.

El a explicat: „Am văzut o străfulgerare uriașă chiar când s-a făcut miezul nopții și îmi îmbrățișam mama, iar apoi toată lumea a început să țipe. Am văzut o femeie întinsă pe jos sângerând când m-am dus să mă uit, iar băiatul ei era și el la pământ. Alți oameni fugeau pentru a se îndepărta din zonă.”

FOTO Captură video
FOTO Captură video

Elisangela a decedat în mod tragic din cauza rănilor la piept.

Înmormântarea mamei a avut luni după-amiază în orașul ei natal, Sao Paulo.

Se pare că verișoara ei, în vârstă de 41 de ani, a declarat poliției că artificiile au explodat după ce s-au prins în hainele ei.

S-a confirmat că focul de artificii fatal nu a fost aprins de niciuna dintre rudele ei.

O anchetă pentru crimă este acum în curs de desfășurare, polițiștii căutând persoana care a aprins fitilul.

Prietenii îndurerați ai Elisangheliei au intrat pe rețelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu. Un prieten a scris: „Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Dragostea mea pentru toată familia. Vă rog, [lăsați-l pe] Dumnezeu să vă mângâie inimile în aceste momente îngrozitoare. Mă rog pentru voi”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite