Imaginile terorii: Nepoții Rabinului-șef al Ucrainei, nevoiți să se adăpostească atât de rachetele rusești, cât și de cele ale Hamas FOTO

0
Publicat:

Două fotografii îngrozitoare ilustrează cum, la vârste foarte fragede, nepoții lui Moshe Azman, Rabinul-șef al Ucrainei trec deja prin al doilea război. Acesta a postat imaginile pe Twitter, însoțite de un mesaj emoționant.

Rabinul-șef al Ucrainei Moshe Azman FOTO Profimedia
Rabinul-șef al Ucrainei Moshe Azman FOTO Profimedia

Micuții au fost evacuați în Israel, după ce a început ofensiva rusă din Ucraina. În prezent, ei iau din nou parte la aceeași oroare.

„Două colțuri diferite ale lumii, dar o durere și luptă împărtășită... Mi se frânge inima când văd aceste fețe, dar cred că lumina adevărului și credinței ne va ajuta să trecem prin aceste încercări”, a scris Moshe Azman pe platforma X, fosta Twitter.

Prima fotografie îi arată pe nepoții lui Moshe Azman în timp ce se ascundeau de rachetele rusești, într-un buncăr. În cea de-a doua imagine, în mod similar, ei se ascund acum de teroriștii Hamas.

„În prima fotografie nepoții mei se ascund de rachetele teroriștilor ruși în regiunea Kiev, în primele zile ale îngrozitoarei invazii din Ucraina. Mai târziu, alături de mii de alte persoane, i-am evacuat în Israel și Europa. În a doua fotografie, aceleași persoane, dar ascunzându-se de rachetele teroriștilor de la Hamas”, a explicat Rabinul-șef al Ucrainei.

Cu durere în suflet, el a susținut că tot ce i-a mai rămas este credința.

„Mă rog la Atotputernicul ca el să își verse mânia și furia asupra tuturor celor implicați în această terorizare a populației civile!”, a conchis Moshe Azman.

Mesajul lui Putin

Ultimul bilanț, estimat de Armata israeliană este de cel puțin 1.200 de morți. Victimele și-au pierdut viața în urma atacului de sâmbătă, al teroriștilor Hamas.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat miercuri că escaladarea violențelor între Israel și Hamas este un rezultat al politicilor duse de Statele Unite și că o soluție de durată pentru conflict nu poate fi atinsă fără crearea unui stat palestinian liber.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite