Fotografii recuperate de pe o cameră pierdută într-un râu în urmă cu 13 ani

0
Publicat:

Un bărbat a recuperat o cameră foto pierdută într-un râu din Colorado, în urmă cu 13 ani. Curiozitatea l-a facut să încerce să recupereze datele de pe camera foto, chiar dacă aceasta era deja aproape distrusă din cauza apei.

FOTO Spencer Greiner
FOTO Spencer Greiner

Spencer Greiner a găsit o cameră foto în râul Animas, în timp ce pescuia. Deși camera a stat peste 13 ani în apă, bărbatul a reușit ca prin minune să recupereze din fotografiile făcute pe un card SD corodat. Văzând că este vorba despre imagini de la evenimente importante pe card, a decis că trebuie să găsească proprietarul camerei. 

El a postat fotografiile recuperate pe un grup local de Facebook din Colorado.

 „Te-ai căsătorit pe 12 iunie 2010 în zona Durango? La petrecerea burlacilor ai avut un break maro urât? Recunoști vreunul dintre acești oameni? Dacă da, vă rog să mă contactați.”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare. 

FOTO Petapixel.com
FOTO Petapixel.com

În doar câteva ore de la postarea bărbatului chiar mirii Hames și Holly Estelle s-au recunoscut în fotografiile postate. Ei au luat legătura cu proprietara camerei, Coral Elise Amayi căreia Greiner i-a predat fotografiile pierdute.

Amayi credea că nu va mai recupera niciodată pozele făcute la petrecerea burlacilor și la nunta prietenilor săi James și Holly. Tânăra își pierduse camera foto Olympus 790 SW în timpul unei excursii de rafting, în iulie 2010. 

„Au fost fotografii pe care nu credeam că le voi mai vedea niciodată”, a afirmat Amayi pentru PetaPixel .

Ultima poza facuta cu camera pierduta FOTO Petapixel.com
Ultima poza facuta cu camera pierduta FOTO Petapixel.com
În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite