Forţele speciale braziliene au arestat un criminal în serie care a recunoscut uciderea a 39 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă specială din cadrul poliţiei braziliene a arestat un criminal în serie care a mărturisit cel puţin 39 de crime pe care le-a făcut într-o perioadă de aproape trei ani, potrivit BBC News.

Poliţia din statul sud-american a declarat că persoana arestată, în vârstă de 26 de ani, lucra ca agent de pază. Victimele sale erau de cele mai multe ori persoanele fără adăpost, femeile sau homosexualii. Astfel, autorităţile au precizat că Thiago Henrique Gomes da Rocha era o persoană cu condusă de furie, care ucis cu sânge rece.

Criminalul a fost arestat în oraşul Goiania dintr-o regiune centrală a Braziliei de o echipă specială a poliţiei care s-a ocupat de investigarea zecilor de crime. În plus, după cum susţin autorităţile, pentru da Rocha victimele erau doar simple numere adăugat la lista sa.

Potrivit investigaţiei, criminalul în serie le celor pe care îi ucidea să îi dea toate obiectele de valoare în cazul în care era vorba de persoane înstărite. Un anchetator s-a declarat şocat „sângele rece pe care îl are” şi atitudinea lui da Rocha care nu simte nici un fel de remuşcări.

Totodată, brazilianul acuzat de uciderea celor 39 de persoane a descris cu exactitate unde a fost făcută fiecare crimă şi emoţiile pe care le-a trăit când a ucis cu brutalitate.

Thiago Henrique Gomes da Rocha este anchetat şi pentru 90 de jafuri din magazine, farmacii şi agenţii de jocuri de noroc.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite