O infirmieră din Italia este suspectată că a ucis 38 de pacienţi deoarece o enervau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O infirmieră din Italia, Daniela Poggiali, este suspectată că a omorât 38 de pacienţi pentru simplul motiv că o enervau, relatează „NewYork Daily News“.

Crimele de care italiancă este suspectată au ieşit la iveală când o femeie în vârstă de 78 de ani a murit pe neaşteptate la un spital din Lugo, un orăşel din nordul Italiei. Legiştii au descoperit că bătrâna fusese otrăvită de infirmieră, Poggiali folosind clorură de potasiu. Cea mai recentă victimă venise pentru că suferea de o boală normală pentru vârsta ei.  

Anchetatorii au început apoi o anchetă extinsă şi au aflat că încă 37 de pacienţi au fost asasinaţi în spital, pentru că o enerveau pe infirmieră cu rugăminţile lor. Un motiv de nemulţumire pentru Poggiali erau şi cerinţele familiilor celor de care răspundea

Potrivit „Corriere della Sera”, angajata spitalului şi-ar fi făcut fotografii alături de cadavrele victimelor. Acest fapt a fost dezvăluit de o colega a sa: „Poggiali era euforică şi mi-a cerut să-i fac o poză lângă cadavre”, a precizat colega infiermierei adăugând că a început să-i fie frică în urma acestui episod.

În primele trei luni ale anului în curs, 38 din pacienţii lui Poggiali au murit, în timp ce alte infiermiere din unitate au avut de obicei consemnate în jur de zece decese.

Femeia suspectată de aceste zeci de crime avea un comportament necorespunzător şi faţă de colegele sale, încercând pe unele din acestea să le umilească. Astfel, odată i-a dat pacientului unei colege mai multe laxative pentru a-i da acesteia de lucru şi pentru a se amuza, potrivit publicaţiei „New York Daily News”.

Femeia a fost supusă unor investigaţii psihiatrice şi, indiferent de rezultat, nu va mai fi liberă niciodată.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite