Două tinere din Turcia au fost arestate după ce s-au filmat în timp ce se rugau să mai vină un cutremur VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia care a lovit Turcia, în urma cutremurelor, a fost motiv de glume pe internet, pentru două tinere. După ce videoclipul transmis live a devenit viral și tot mai multă lume s-a sesizat, polițiștii au luat măsuri drastice.

Cele două fete în vârstă de 17, respectiv 21 de ani făceau un live pe o rețea de socializare, în momentul în care s-au gândit să ia în batjocură drama și suferința semenilor lor. În timp ce țara se află în doliu național, fetele au transmis o rugăciune...pentru încă un cutremur.

Rugăciunea scandaloasă le-a adus în arest

Urmăritorii lor au fost revoltați de ce au putut vedea. Concret, cele două fete, din Ankara, au cerut divinității ca Turcia să mai fie lovită de încă un cutremur, chiar sub privirile înmărmurite ale internauților.

Allah, dă-i acestei țări încă un cutremur. Sper că va fi din nou un cutremur și acest loc va fi distrus., spun acestea în videoclip.

Mai mult decât atât, ele râd cu poftă de așa-zisa glumă. Pun muzică și dansează, părând că se distrează de minune, în timp ce țara își plânge miile de morți.

La scurt timp, polițiștii au intrat pe fir. O anchetă a fost declanșată, în urma reacțiilor de pe rețelele de socializare. Cele două suspecte au fost reținute de către echipele Direcției de Securitate Ankara, potrivit Hurriyet.

Între timp, blinațul devastatoarelor cutremure de magnitudine 7,7 și 7,5 pe scara Richter, care au lovit luni în sudul Turciei și nordul Siriei, a ajuns la 20.000 de morți și 80.000 de răniți. În Turcia au fost găsite sub mormanele de moloz, peste 17.000 de trupuri neînsuflețite. Echipele de salvare acționează, în continuare, iar numărul persoanelor decedate este posibil să crească.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite