Doi palestinieni au fost ucişi într-un raid israelian în Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, doi palestinieni au fost ucişi într-un raid israelian la Deir al-Balah, în centrul Fâşiei Gaza, bilanţul palestinienilor omorâţi sâmbătă ridicându-se la 12, potrivit serviciilor de urgenţă din teritoriul palestinian condus de Hamas.

"Ali Asseid şi Sabri Oweidat au fost ucişi, iar alte patru persoane au fost rănite într-un raid israelian la est de Deir al-Balah", potrivit unui comunicat al serviciilor de urgenţă citat de AFP. 

De miercuri, de când a fost lansată operaţiunea militară israeliană "Pilon de apărare", au fost ucise 45 de persoane (42 de palestinieni şi trei israelieni), iar mai mult de 400 de persoane au fost rănite, dintre care aproximativ 393 de palestinieni. 

Israelul a lansat operaţiunea cu un raid care l-a vizat pe şeful Hamas Ahmad Jaabari, cel mai important responsabil ucis după ofensiva din decembrie 2008-ianuarie 2009. 

Bombardamentele israeliene care au continuat şi sâmbătă seară au distrus sediul Hamas şi au vizat cartierul general al poliţiei, Universitatea Islamică şi stadionul "Palestina", principalul complex sportiv din Gaza.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite