Descoperire uimitoare despre mumiile „extraterestre“ din Mexic. De ce nu stă în picioare teoria unei farse

0
Publicat:

Oamenii de știință au spus anterior că rămășițele, precum cele expuse în Mexic săptămâna trecută, au fost asamblate din oase umane și animale. Cele două presupuse cadavre extraterestre „non-umane” aparțineau fiecare unui singur schelet și nu au fost asamblate, susțin medicii mexicani.

Medicii au efectuat o serie de studii de laborator asupra rămășițelor, după ce academicieni, oameni de știință și arheologi au susținut că fac parte dintr-o farsă.

Fizicianul Brian Cox s-a numărat printre critici - și a susținut că sunt „mult prea umanoizi” pentru a fi autentici, anunță Sky News.

Specimenele mumificate au fost expuse în cutii de sticlă ca parte a unei dezvăluiri oficiale la Congresul din Mexic, săptămâna trecută, într-o audiere care a stârnit entuziasm în rândul pasionaților de OZN-uri.

Politicienilor li s-a spus că rămășițele au fost găsite în orașul Cusco, Peru, și au fost estimate la o vechime de 1.000 de ani.

 O treime din ADN-ul lor este „necunoscut”

Corpuri non-umane mumificate, prezentate la Mexico City FOTO Profimedia
Corpuri non-umane mumificate, prezentate la Mexico City FOTO Profimedia

Evenimentul din Mexico City a fost condus de jurnalistul și cercetătorul OZN Jaime Maussan, care a mărturisit sub jurământ că aproape o treime din ADN-ul lor este „necunoscut” și exemplarele nu fac parte din „evoluția noastră terestră”, a informat presa mexicană.

Aceste exemplare nu fac parte din istoria noastră evolutivă pe Pământ”, a spus el în prezentarea sa făcută oficialilor guvernului mexican și reprezentanților din SUA.

Nu sunt ființe recuperate dintr-un accident OZN. În schimb, au fost găsite în minele de diatomee (alge) și ulterior au fost fosilizate”.

Profesorul Cox a cerut ca un eșantion să fie trimis unei companii renumite de biotehnologie pentru a verifica independent că specimenele nu sunt extratereștri.

Este foarte puțin probabil ca o specie inteligentă care a evoluat pe o altă planetă să arate ca noi”, a spus el săptămâna trecută.

Pasionații de OZN-uri mai dau greș

Nu este prima dată când Maussan susține că a făcut o descoperire extraterestră.

În 2015, el a susținut că un cadavru mumificat găsit în apropiere de Nazca, în Peru, era cel al unui extraterestru, dar ulterior s-a descoperit că este rămășițele unui copil uman.

Academicienii, arheologii și oamenii de știință au spus că rămășițele mumificate despre care pasionații de OZN-uri susțin că sunt extratereștrii sunt în general corpuri umane modificate.

Ei spun că restul, în special cele mai mici, precum cele prezentate în Mexic săptămâna trecută, sunt corpuri asamblate cu oase de animale și umane.

Mâini și picioare cu câte 3 degete

Cu toate acestea, testele efectuate luni de medicii mexicani sugerează că au fost dintr-un singur schelet și nu sunt asamblate.

Vorbind despre presupusa sa descoperire săptămâna trecută, Maussan a spus delegației din Mexico City că specimenele au fost examinate anterior la Universitatea Națională Autonomă din Mexic.

Datarea cu carbon de către Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM) a evidențiat că cele 2 cadavre, cu mâini cu trei degete la mâini și la picioare și fără dinți, au mai mult de 1.000 de ani, a susținut Jaime Maussan, care a condus investigații asupra fenomenelor extraterestre timp de zeci de ani. Aceasta ar putea fi cea mai convingătoare dovadă de până acum că extratereștrii chiar există.   

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite