Descoperire macabră în toaleta unui avion al Air France

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de zbor al companiei aeriene Air France a avut parte de șocul vieții după ce au făcut o descoperire macabră în timp ce pregăteau aeronava pentru decolare.

Un nou-născut a fost găsit mort duminică la aeroportul Roissy Charles-de-Gaulle în toaleta unui avion care provenea de la Abidjan (Cote d'Ivoire), potrivit unor surse citate de Le Parisien în ediția online.

Copilul a fost găsit într-un avion al Air France, care a aterizat duminică dimineaţă, la ora 06.00, pe aeroportul din Paris de la Abidjan, au precizat sursele citate. Aparatul se afla pe o pistă a aeroportului şi urma să plece spre Dubai când a fost descoperit bebeluşul, relatează AFP.

"S-a întâmplat în momentul inspecţiei, când noul echipaj s-a instalat în avion", a povestit o sursă apropiată anchetei. "Toaleta era blocată. Nou-nãscutul a fost descoperit când un angajat a încercat s-o deblocheze", a precizat sursa.

Potrivit acesteia, decolarea avionului a fost întârziată câteva ore pentru a le permite anchetatorilor să facă cercetãri. AFP a contactat compania aeriană Air France, iar aceasta din urmă a confirmat o întârziere de șase ore, însă nu a precizat motivul.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite