Cum arată închisoarea în care violatorii „au fost executați în piscină”. Nu există gardieni sau celule

0
Publicat:

Gardienii au abandonat închisoarea, care este condusă acum de un consiliu de infractori care își impun propriile reguli și propriul tip de justiție atunci când un deținut le încalcă - inclusiv execuții. Închisoarea se află în America de Sud, iar deținuții își fac acum singuri dreptate.

Închisoarea abandonată de gardieni, preluată de deținuți  FOTO Daily Star
Închisoarea abandonată de gardieni, preluată de deținuți FOTO Daily Star

Închisoarea San Pedro este cea mai mare din principalul oraș din Bolivia, La Paz, și deține aproximativ 3.000 de deținuți periculoși. În unele cazuri, familiile infractorilor locuiesc, de asemenea, în interiorul închisorii, deoarece se zvonește că partenerii și copiii lor sunt mai în siguranță înăuntru decât pe străzi.

Cei din interiorul închisorii sunt în mare parte lăsați de capul lor și și-au dezvoltat propriul „consiliu”, care face regulile - inclusiv împărțirea propriilor pedepse.

În 2013, s-a raportat că o fată de 12 ani a rămas însărcinată cu un grup de bărbați din interiorul închisorii. Se presupune că violatorii și pedofilii sunt tratați cu brutalitate, nefiind tolerați. Înjunghierea este cea mai frecventă pedeapsă pentru aceștia, conform Daily Star.

Fără milă față de pedofili

Potrivit autorului Rusty Young, atunci când un agresor sexual ajunge în închisoare, se formează o gloată care îl va linșa și care îl poartă pe coridor. Infractorul poate fi electrocutat, înjunghiat sau bătut până la moarte.

Cu toate acestea, închisoarea are, de asemenea, o piscină terifiantă care a fost folosită în mai multe execuții în care deținuții se unesc pentru a-i îneca pe infractori.

Young a primit mită pentru a intra în închisoare și a locuit acolo timp de patru luni înainte de a-și publica cartea „Marching Powder”, care urmărea povestea deținutului Thomas McFadden - un mic traficant de droguri englez.

De asemenea, a atras atenția asupra traficului de droguri care face ravagii în interiorul San Pedro.

McFadden a ajuns să își câștige existența oferind tururi ale închisorii pentru excursioniști, însă acestea au fost în cele din urmă interzise când s-a aflat că turiștii cumpărau și cocaină de la „fabrica închisorii”.

Mici afaceri în interior

El a explicat că deținuții își cumpără sau își închiriază celulele - fiecare dintre ele primind un rating de la zero la 5,5 stele. Dacă un deținut nu își permite să cumpere o cameră, riscă să moară, deoarece temperaturile scad periculos de mult din cauza locației sale.

În ciuda faptului că din exterior arată ca orice altă închisoare, interiorul este drastic diferit, cu frizerii, restaurante, săli de clasă, biserici și mai multe afaceri mici în interior. Nu există gardieni sau bare de metal la ferestrele celulelor, iar deținuții trebuie să își plătească propriile celule muncind în interiorul închisorii.

Printre locurile de muncă disponibile se numără tâmplăria, serviciile de spălătorie și chiar lustruirea pantofilor. Există zvonuri că în închisoare intră și lucrători sexuali, care plătesc mită pentru a se strecura înăuntru.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite