Atac de Halloween în Canada. Un bărbat îmbrăcat în haine medievale a înjunghiat mai mulţi oameni în Quebec: doi morţi şi cinci răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat îmbrăcat în haine medievale a înjunghiat cu un cuţit mai multe persoane în noaptea de Halloween în Quebec. Poliţia din oraşul canadian Quebec a arestat un bărbat, după un atac soldat cu doi morţi şi cinci răniţi.

Potrivit presei locale, doi oameni au murit şi cel puţin cinci au fost răniţi de atacator. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă starea lor nu este deocamdată cunoscută.Presa locală relatează că atacatorul a acţionat în mai multe locuri din oraş şi la ore diferite.

Imediat după incident poliţia a demarat o amplă acţiune de căutare, iar locuitorii Quebec-ului au fost sfătuiţi să rămână în case şi să îşi baricadeze uşile şi ferestrele.

Un suspect a fost reţinut în Portul Quebec după ce un agent de pază i-a alertat pe poliţişti. 

Poliţia din oraşul canadian Quebec a arestat un bărbat, după un atac soldat cu doi morţi şi cinci răniţi în noaptea de Halloween, scrie Guardian.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliţiei oraşului Quebec, suspectul are aproximativ 25 de ani. Aceasta a confirmat că doi oameni au murit, iar cinci sunt răniţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite