VIDEO Aterizare de urgenţă pentru un avion British Airways, după ce cabina pasagerilor s-a umplut de fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captura video
FOTO Captura video

Un avion al companiei British Airways a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Valencia, după ce cabina pasagerilor s-a umplut de fum, potrivit The Telegraph.

Pasagerii au putut fi văzuţi în timp ce erau scoşi din aeronavă pe toboganul de evacuare, pe un aeroport din Spania, într-un video postat pe internet.

British Airways a confirmat existenţa unei „probleme” la bordul zborului BA422, care a decolat de pe aeroportul Heathrow din Londra, la ora locală 15:10 (17:10 ora României), luni, şi a aterizat la Valencia.

Zannah Marchand a scris pe Twitter: „Tocmai am fost evacuată dintr-o cursă la Valencia, după ce avionul s-a umplut de fun. Fără apă, fără prim ajutor. Oamenii plâng. Niciun reprezentant British Airways. Ajutor”.

Miguel Galindo a spus că fiica sa era la bordul aeronavei şi a filmat incidentul. „Este bine acum, dar se pare că au zburat 10 minue cu cabina plină de fum, fără niciun fel de informaţie de la echipaj şi măştile de oxigen nu au fost eliberate”, a precizat el.

Şi alţi pasageri s-au plâns de faptul că niciun reprezentant al companiei aeriene nu i-a informat despre situaţie.

British Airways a precizat, într-un comunicat de presă: „Zborul BA422 de la Heathrow la Valencia a avut o problemă tehnică aproape de aterizarea la Valencia. Toţi clienţii noştri au fost evacuaţi în siguranţă de către echipaj şi întâmpinaţi de serviciile de urgenţă ale aeroportului. Au fost 175 de clienţi la bordul avionului, cu şase membri ai echipajului şi doi piloţi. Trei clienţi au fost transportaţi la spital, ca măsură de precauţie şi au fost externaţi între timp.

Siguranţa clienţilor noştri şi a echipajului este întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. În afară de echipa noastră de la faţa locului, alţi membri ai echipei British Airways au ajuns în Valencia pentru a-i ajuta pe clienţii noştri cu orice au nevoie”.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite