Un tânăr de origine română a murit într-un spital din Marea Britanie după ce s-a plâns de dureri de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Morgan se plângea de dureri de cap de mai mult timp Foto captură via The Mirror
Daniel Morgan se plângea de dureri de cap de mai mult timp Foto captură via The Mirror

Daniel Morgan din Cradley Heath, West Midlands, un tânăr de 19 ani care îşi dorea să fie poliţist, a murit după ce a ajuns la spital cu dureri puternice de cap pe care le punea pe seama unei migrene de care suferea de mai mult timp.

Durerile au devenit insuportabile în noaptea de 28 ianuarie şi Daniel Morgan a ajuns de urgenţă la spital, unde a murit două zile mai târziu. Durerea intensă de cap s-a dovedit a fi o hemoragie cerebrală care i-a fost fatală.

Daniel era pe lista donatorilor de organe şi dorinţa i-a fost îndeplinită - medicii l-au ţinut artificial în viaţă pentru a face posibil acest lucru.

Tânărul obţinuse o licenţă pentru a lucra în domeniul securităţii şi îşi dorea să aplice pentru un post de poliţist.

Verişoara sa, Alexandra Webb, şi-a amintit de noaptea în care Daniel şi-a pierdut cunoştinţa: „El a insistat că este în regulă, dar Evie (prietena sa) s-a dus să o trezească pe mama sa, Lisa. Până când a venit ea, el era deja inconştient. L-au aşezat într-o poziţie pentru prim ajutor şi au chemat ambulanţa. A răspuns tratamentului oferit de paramedici, dar au trebuit să-l stabilizeze pe tot drumul spre spital .

 A făcut o scanare RMN, urmând să fie pregătit pentru a fi transferat la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham. Ulterior însă ne-au zis că nu va mai fi dus pentru că nu se mai poate face nimic.

 A fost mutat la secţia de Terapie Intensivă şi conectat la aparate. Suferise o hemoragie cerebrală. Totul s-a întâmplat într-o oră şi jumătate, dar medicii au acţionat foarte repede. Sunam mereu să vedem cum se mai simte. A fost monitorizat pentru a vedea dacă există vreo reacţie. Un medic ne-a sunat şi ne-a spus că nu există activitate cerebrală. Din punct de vedere clinic, murise, însă corpul său era ţinut în viaţă artificial.

Apoi ni s-a permis să-l vizităm. Părea că doarme profund. I-au mai făcut nişte teste ca să confirme diagnosticul.

După ce au făcut toate verificările, ne-au permis să ne luăm rămas bun. A fost declarat mort la 12.30. Asistentele au spus că nu mai văzut aşa ceva la o persoană de vârsta lui Daniel, iar severitatea a fost foarte rară” .

„Era preferatul tuturor. Era calm şi blând. Şi-a trăit viaţa din plin şi a iubit-o foarte mult pe Evie”, a mai spus aceasta.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite