Un medic s-a dat drept președintele țării la telefon și a încercat să aranjeze angajarea unui nepot

0
Publicat:

Un medic a sunat la un spital de top din Roma, s-a recomandat ca fiind președintele Italiei şi a cerut conducerii să-i angajeze nepotul pentru un post de medic, apoi s-a prezentat chiar el la interviu.

medic

„Alo! Bună ziua! Sunt Sergio Mattarella, preşedintele Italiei”, a spus un medic urolog italian, în vârstă de 56 de ani când a sunat la cel mai prestigios spital din Roma, potrivit Antena 3.

El i-a cerut directorului că vrea să îşi angajeze nepotul la acea unitate medicală. 

Directorul spitalului a fost destul de suspicios şi a cerut să îi trimită un CV, care s-a dovedit a fi unul impresionant cu foarte multe realizări profesionale şi academice. Ulterior directorul l-a chemat la interviu.

Medicul s-a dus la întâlnirea stabilită, ba mai mult de atât, a prezentat şi o hârtie oficială ca şi cum ar fi venit din partea președinției, cu antetul președinției Italiei, şi chiar cu semnătura falsificată a președintelui țarii.

Atunci, directorul spitalului şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, aşa că a sunat personal la președinția Italiei pentru a înțelege care este situația reală şi dacă într-adevăr Sergio Matarela a sunat la spital.

Totul a iești la iveală, iar în acest moment, medicul este anchetat pentru înșelătorie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite