Un manager de bar și-a înregistrat localul ca partid politic: va apărea pe mii de buletine de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un manager de bar, în vârstă de 47 de ani, și-a înregistrat localul ca partid politic. El candidează la alegerile parlamentare din Marea Britanie.

Berea, printre băuturile preferate la The Mitre FOTO: ARHIVA
Berea, printre băuturile preferate la The Mitre FOTO: ARHIVA

Potrivit news.sky, barul „The Mitre” va apărea pe mii de buletine de vot din Richmond Park, în cadrul unei reclame aranjate de Chris French.

Managerul barului, Chris French, care candidează ca deputat, a dezvăluit că și-ar dori 5% din voturi pentru a-și primi înapoi avansul de 500 de lire sterline pe care l-a plătit.

„În urmă cu aproximativ 12 luni, am dat peste faptul că, dacă m-aș fi înregistrat pentru a candida la alegeri, aș fi primit de fapt publicitate gratuită pe 77.000 de buletine de vot. Mă voi vota pe mine însumi, așa că cel puțin atunci voi avea cu siguranță un vot. Acum, dacă Gillian, partenera mea, va vota pentru mine, nu sunt prea sigur. Dacă voi primi doar un singur vot, s-ar putea să fie o seară destul de rece”, susține Chris French, pentru publicația citată. 

Acesta a vorbit și despre promisiuni politice pe care le-ar putea face, precum să închidă toate celelalte pub-uri din Richmond sau să le crească taxa pe bere.

Dacă va fi ales, acesta spune că va sărbători cu o băutură fără alcool, dat fiind că a renunțat la consumul de alcool în urmă cu trei ani.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite