Un italian a mers pe jos 450 de kilometri pentru a se calma după o ceartă cu soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un italian a mers pe jos circa 450 de kilometri, între Como (nord) şi Fano (centru-est), pentru a se calma după o ceartă cu soţia. A fost oprit de un echipaj de poliţie care supraveghea aplicarea măsurilor de izolare.

Un italian în vârstă de 48 de ani din Como, oraş de la graniţa cu Elveţia, a plecat într-o plimbare pentru a se calma după o ceartă cu soţia dar nici nu şi-a dat seama când a parcurs pe jos circa 450 de kilometri, relatează „The Independent”.

Bărbatul a fost oprit din neobişnuita plimbare de către poliţişti, pe 1 decembrie, la două ore după miezul nopţii. Mergea atunci pe marginea unui drum naţional, în apropiere de Fano, o comună de la Marea Adriatică.

El a mers pe jos timp de o săptămână după conflictul domestic. Iniţial poliţiştii nu au crezut că este din Como, dar l-au găsit apoi în baza de date cu persoanele căutate. Între timp, fusese dat dispărut de către soţia sa.

„Sunt bine, doar puţin obosit”, a declarat bărbatul pentru publicaţia locală Il Resto der Carlino, citată de digi24.ro.

El a declarat că a primit de mâncare de la oamenii întâlniţi pe drum.

În ciuda întâmplării inedite, bărbatul nu a scăpat de amendă pentru încălcarea carantinei. A fost sancţionat cu 400 de euro şi a ajuns deja acasă, fiind luat din Fano de către soţia sa.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite