Un francez şi-a omorât patru membri ai familiei. Bărbatul credea că rudele nu vor să împartă cu el un tezaur din aur ascuns de nazişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Protv.ro
FOTO: Protv.ro

Un francez care a ucis patru membri din familia lui şi le-a dezmembrat trupurile, pentru că a crezut că deţineau un tezaur din aur ascuns de nazişti, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Hubert Caouissin, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că şi-a ucis cumnatul, Pascal Troadec, pe soţia acestuia, Brigitte şi a celor doi copii ai cuplului, Sébastien, 21 de ani, şi Charlotte, 18 ani, în februarie 2017, conform Digi24. 

Bărbatul era convins că familia moştenise un tezaur format din lingouri şi monede de aur. Anchetatorii au spus că Hubert Caouissin este un om „obişnuit”, dar devenise obsedat de comori despre a căror existenţă nu există nici o dovadă.

El şi-a spionat familia, iar când a fost descoperit l-a bătut pe Pascal Troadec până l-a ucis, apoi i-a omorât pe ceilalţi trei membri ai familiei. Copiii au fost ucişi în somn.

Caouissin a dezmembrat apoi cadavrele şi o parte din bucăţi au fost arse, iar celelalte îngropate. Poliţia a găsit ulterior 379 de bucăţi de cadavre în jurul fermei lui Caouissin, situată în Bretania.

Verdictul a venit miercuri, după ce juriul de la curtea din Nantes a deliberat timp de şapte ore, după un proces care a durat 16 zile. Caouissin a recunoscut cele patru crime, dar a spus că a fost un „accident”. El a negat că acţiunile sale au fost premeditate.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite